Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، سیدمحمد حسینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: بافت کالبدی برخی از روستاهای استان گلستان دارای ویژگی‌های خاص معماری، تاریخی و فرهنگی؛ میراثی ارزشمند به شمار می‌رود که حفظ و نگهداری آنها از اهمیت فراوانی برخوردار است.

وی تصریح کرد: حفظ سیمای این روستاها ضمن مطلوب‌سازی این فضاها برای حضور و سکونت روستاییان، با جذب بیشتر گردشگران به رونق و توسعه گردشگری در این روستاها کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* اولویت بنیاد مسکن در اجرای طرح بهسازی و احیای بافت با ارزش با روستاهای «هدف گردشگر» است/ در استان گلستان نیز ۴۵ روستا به عنوان بافت باارزش و «هدف گردشگر» معرفی شد

مدیرکل بنیاد مسکن گلستان گفت: از مجموع حدود ۴۰ هزار روستا در کشور برای ۲۱۴ روستا طرح بهسازی بافت با ارزش و روستاهای هدف گردشگری تهیه شده که این طرح در ۱۳۰ روستا به اجرا درآمده است.

حسینی افزود: در استان گلستان نیز ۴۵ روستا به عنوان بافت باارزش و «هدف گردشگر» معرفی شده که ۱۹ روستا دارای بافت باارزش ثبت شده ملی است و اولویت بنیاد مسکن در اجرای طرح بهسازی و احیای بافت با ارزش با این روستاها خواهد بود.


روستای «زیارت» در گرگان

 

* اعتباری برای شروع طرح بهسازی بافت باارزش روستاهای «گچی‌سو بالا» در کلاله، «استون آباد» بندرگز و « جعفرآباد» گرگان اختصاص پیدا کرد

وی تاکید کرد: اعتبارات اجرای طرح بهسازی و احیای بافت باارزش و روستاهای هدف گردشگری وابسته به اختصاص اعتبارات ملی است و تاکنون اجرای این طرح در دو روستای «زیارت» در گرگان و «فارسیان» در آزادشهر به اتمام رسیده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گلستان گفت: همچنین اجرای طرح در روستاهای «ساسنگ» در مینودشت، «شاهکوه» در گرگان، «بنفش‌تپه» در بندرگز، «پاقلعه» در رامیان و «چینو و زرین‌گل» در علی‌آبادکتول در دست اجرا قرار دارد، ضمن اینکه امسال نیز اعتباری برای شروع طرح بهسازی بافت باارزش برای روستاهای «گچی‌سو بالا» در کلاله، «استون آباد» بندرگز و « جعفرآباد» گرگان اختصاص پیدا کرد.


«فارسیان» در آزادشهر


«فارسیان» در آزادشهر


«فارسیان» در آزادشهر


«فارسیان» در آزادشهر


محمد آباد علی آبادکتول

حسینی یادآور شد: در سفر اخیر دولت سیزدهم به استان گلستان یکی از پروژه‌های مصوب در حوزه بنیاد مسکن، تکمیل و آغاز اجرای طرح بهسازی و احیای بافت باارزش در تعدادی از روستاها بوده که 400 میلیارد ریال اعتبار برای آن پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: با اجرای پروژه‌های مختلف در این روستاها، علاوه بر اقدامات عمرانی، زمینه جذب گردشگر نیز فراهم شده و تجربه در روستاهای «زیارت» و «فارسیان» نشان دهنده همین موضوع است.

انتهای پیام/2307/

منبع: فارس

کلیدواژه: اعتبار 400 میلیاردی تعدادی از روستاهای گلستان سیدمحمد حسینی مدیرکل بنیاد مسکن استان گلستان روستای زیارت در گرگان فارسیان در آزادشهر اجرای طرح بهسازی و احیای بافت استان گلستان بافت باارزش هدف گردشگر بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۷۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با در مدار قرار گرفتن این مخزن، آب شرب بیش از ۲ هزار نفر از روستاییان منطقه کلهرود به صورت پایدار تأمین می‌شود، اظهار داشت: با اجرای این پروژه آب شرب ساکنان روستاهای کلهرود محله قلعه، سر بیشه و تکلر از توابع شاهین‌شهر و میمه با فشار یکسان تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تا پیش از اجرای این پروژه مردم منطقه گاهی با افت فشار آب مواجه می‌شدند، افزود: هدف از اجرای این پروژه افزایش حجم ذخیره این مخزن است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، حجم محدود مخزن قبلی ۱۵۰ متر مکعبی روستای کلهرود که به دلیل گذر زمان فرسوده شده بود، در برخی از فصول سال باعث سرریز شدن آن و هدر رفت آب می‌شد.

اکبریان افزود: عملیات احداث مخزن بتنی زمینی ۲۵۰ متر مکعبی کلهرود هزینه‌ای بالغ بر سه میلیارد تومان به همراه داشت که از محل اعتبارات عمرانی تأمین شد.

وی به نوسازی شبکه آب روستای کلهرود در سال‌های اخیر پرداخت و تصریح کرد: در سه سال گذشته بیش از هشت کیلومتر از شبکه روستایی کلهرود اصلاح و بازسازی شد چرا که قطر شبکه توزیع آب روستای کلهرود ۵۰ میلیمتر بود که موجب رسوب گیری جدار شبکه و به دنبال آن افت فشار آب می‌شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان خاطر نشان کرد: با اصلاح شبکه توزیع آب شرب روستای کلهرود قطر لوله‌ها به ۹۰، ۱۱۰ و ۱۶۰ میلیمتر افزایش یافت که به صورت ثقلی آب از شبکه به مخزن منتقل می‌شود و آب شرب روستای کلهرود از یک رشته قنات با دبی سه لیتر در ثانیه تأمین می‌شود.

کد خبر 6097898

دیگر خبرها

  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • آبشار کیگا کجاست ؟ چگونه به آنجا برویم ؟
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • بهسازی آسفالت آرامستان بهشت معصومه (س) قم
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی